UDVIKLING, RESEARCH OG PRODUKTION

Vi har igennem tiden arbejdet på nogle af de mest gennemslagskraftige dokumentarserier og udsendelser i Danmark. Fra udvikling til færddiggørelse har vi skabt afgørende og nyhedsrelevante udsendelser som "Psykiatriens Dilemma" (DR), "Kampen om vores barnebarn" (TV2), "Skydeordren der forsvandt" (DR) eller "Blodspor" (TV5).

Janus Bang, CEO

"De fleste store udsendelser jeg har arbejdet på, har været længe undervejs. Ofte har det taget flere år at identificere et problem og forfølge det. Det kræver stor vedholdenhed og overblik, hvis man skal producere en dokumentar og præsentere det for et stort publikum. Fra "Med børnene som våben" (TV2) eller "Stop nu krigen" (TV2) har det været en enorm indsats i kildeopsporing og casting, der har været nøglen til at løse opgaven".

LOCATION

DOKUMENTARISTEN laver postproduktion i centrum af Danmark med lige stor afstand til København, Århus eller Odense. De fleste udsendelser optages over det meste af landet, og derfor er vores beliggenhed velegnet til dokumentarproduktioner, der ellers har haft en tendens til at være centraliseret i København eller Århus. Vi har dog journalister, fotografer m.v. i de store byer også, da vi benytter et stort netværk indenfor branchen.

PRODUKTIONER

Vi arbejder løbende på mange forskellige dokumentarprojekter. Har du spørgsmål til et konkret projekt, du kender til, er du velkommen til at henvende dig til os. Har du en god historie, du mener er i offentlighedens interesse, hører vi også meget gerne fra dig.

Subtitle

Baggrund

Uddannet Cand.mag. i politisk historie fra Syddansk Universitet. Udvikler/producent/producer/reasearch på dokumentarudsendelser som "Med børnene som våben" (TV2), "Stop nu krigen far og mor" (TV2), "Psykiatriens Dilemma" (DR), "Skydeordren der forsvandt" (DR), "Peitersen og Nordvestpassagen" (DR), "Kampen om vores barnebarn" (TV2), "Gal eller genial" (DR/Temalørdag), "Blodspor" (TV5), "Brittas døtre taler ud" (TV5). Vinder af årets tv-pris 2019 (årets nyhedshistorie).

Each template in our ever growing studio library can be added and moved around within any page effortlessly with one click. Combine them, rearrange them and customize them further as much as you desire. Welcome to the future of building with WordPress.